Home > Виконання державного інвестиційного проекту > Робоча нарада

Робоча нарада

16 квітня 2019 року на базі ДП «Одеське ОДБВО» (м. Одеса) відбулась робоча нарада, в якій взяв участь головний інженер Міжрегіонального офісу захисних масивів дніпровських водосховищ Валерій Панков та було розглянуто два питання.

Під час розгляду першого питання, що стосувалось ходу завершення будівництва по проекту «Реконструкція Нікопольської компресорної станції» на нараді були присутні директор ДП «Одеська ОДБВО» Г. Бузіян, головний інженер ДП «Одеська ОДБВО» Л. Гальчук, провідний інженер з будівництва ДП «Одеська ОДБВО» Л. Стоянов, головний інженер ДРПВУ «Укрпівдендіпроводгосп» В. Зайцев, заступник головного інженера ДРПВІ  «Укрпівдендіпроводгосп» Є. Лукьянченко, головний спеціаліст відділу Меліоративного проектування та дренажу  ДРПВІ  «Укрпівдендіпроводгосп» Т. Ніколашина, начальник Нікопольського РУВР В. Гаврилок, перший заступник директора ПП «Універсалгазбуд» Ю. Луньов, заступники директора  ПП «Універсалгазбуд» О. Осман та С. Задніпряний та головний інженер  ПП «Універсалгазбуд» Є. Белік.

В ході розгяду цього питання, увагу присутніх звернули на низку додаткових робіт, що виникли під час реконструкції та значно впливають на якість роботи системи водовідведення, спрощують обслуговування і експлуатацію обладнання та вирішили виконати корегування робочого проекту, включити додаткові роботи для завершення будівництва та в період корегування робочого проекту не припиняти роботи щодо реконструкції.

Другим питанням розглянули проектно – кошторисну документацію по об’єктах «Реконструкція гідротехнічних споруд захисних масивів дніпровських водосховищ. Кам’янська захисна дамба» та «Реконструкція гідротехнічних споруд захисних масивів дніпровських водосховищ. Знам’янська захисна дамба», куди були запрошені директор ДП «Одеська ОДБВО» Г. Бузіян, головний інженер ДП «Одеська ОДБВО» Л. Гальчук, провідний інженер з будівництва ДП «Одеська ОДБВО» Л. Стоянов, головний інженер ДРПВУ «Укрпівдендіпроводгосп» В. Зайцев, заступник головного інженера ДРПВІ  «Укрпівдендіпроводгосп» Є. Лукьянченко, головний спеціаліст відділу Меліоративного проектування та дренажу  ДРПВІ «Укрпівдендіпроводгосп» Т. Ніколашина та начальник Нікопольського РУВР В. Гаврилок.

В ході обговорення цього питання були розглянуті деякі зауваження до проектів в частині спрощення виконання робіт та покращення умов експлуатації інженерних споруд на цих об’єктах та прийняте рішення взяти до уваги зауваження та доповнення до проектів, які потрібно допрацювання та у надати на експертизу.